Pobles i ciutats del nostre país amb un ric patrimoni històric i artístic

Un equip d'especialistes en història i art català són els encarregats de redactar les fitxes dels edificis i monuments emblemàtics. A banda de realitzar textos amb rigor històric, l'equip també treballa perquè el públic es diverteixi i aprengui llegint les descripcions.

 • Lorem
 • Ipsum
 • Dolor

Idiomes

Amics de les llengües

Cada any el nostre país rep milions de visitants d'altres indrets del món. El programari de Clitia permet desenvolupar duplicats de la pàgina base per tal de fer-ne traduccions. D'aquesta manera, la fitxa d'un mateix edifici pot suportar desenes de traduccions.

Amb l'objectiu de facilitar l'accés als visitants estrangers, la tria de l'idioma es realitza d'una forma molt senzilla i ràpida des de la pàgina inicial.

Experiències

Gaudir de l'art de viure

Sortides amb vaixell, excursions per la muntanya, descobertes gastronòmiques... Avui el visitant ja no només es conforma amb un entorn bonic, sinó que a més cerca activitats que vagin més enllà de la rutina. Per tal d'ajudar a descobrir noves experiències, Clitia disposa d'un apartat especialment dissenyat per a publicitar-les.

Escoles

Patrimoni per als petits

Dins del pla educatiu de tercer de primària hi ha la descoberta del poble. Per tal de facilitar aquest coneixement, Clitia permet l'adaptació de les fitxes per a la mainada. D'aquesta manera, a través d'un llenguatge més planer i amb la utilització d'imatges gràfiques s'aconsegueix mostrar aquells detalls que quedarien desapercebuts als ulls dels nens.

Hotels i restaurants

Menjar i dormir a un clic

Clitia neix com un projecte enfocat al turista, ja sigui del país o estranger. Aprofitant aquest fet, el programari permet la possibilitat d'incloure els hotels i restaurants de la població. Aquesta sinergia és molt important, atès que aquests establiments turístics també resten situats en el mapa i això permet saber quins estan més propers al lloc on es troba el visitant.

Tecnologia

 • Adaptable

  Mòbils, tauletes i PC

  La utilització del sistema és molt àgil des de qualsevol dispositiu, ja sigui mòbil o fix. A més a més, tampoc no existeixen problemes d'incompatibilitat de formats entre diferents sistemes com ara Android o iOS.
  També cal indicar que Clitia funciona a través de la web i, per tant, no cal descarregar-se cap aplicació mòbil. Això comporta que l'ús de les dades sigui molt reduït.

 • Imatge

  Més enllà de la fotografia

  El sistema desenvolupat permet suportar un gran nombre d'imatges i vídeos. L'ús d'aquests recursos permet descobrir detalls que poden quedar ocults als visitants. A més a més, els vídeos permeten la possibilitat d'enregistrar entrevistes o bé visites virtuals teatralitzades. Aquest servei és molt útil per a persones amb mobilitat reduïda, ja que permet veure zones difícilment accessibles amb tot detall.

 • Accessibilitat

  La història parla

  Gràcies a la tecnologia, avui les persones amb discapacitat visual també poden descobrir el patrimoni. Clitia incorpora arxius d'audiodescripció a totes les fitxes, on hi ha una versió adaptada dels textos. A banda de les persones amb discapacitat visual, les audiodescripcions també poden ser utilitzades pel públic general.

 • Interconnectats

  Hipertext per ampliar coneixements

  Els textos de les fitxes dels monuments també inclouen links amb l'objectiu d'obtenir més informació. D'aquesta manera, els noms d'arquitectes, tècniques constructives o monuments artístics estan vinculats amb d'altres pàgines webs per tal d'aconseguir informació suplementària.

 • Participa

  Experiències compartides

  L'existència de les xarxes socials permet compartir els millors moments dels nostres viatges. Clitia permet intercanviar imatges a través de Facebook, Twitter i Instagram i, d'aquesta manera, publicitar els monuments de la ciutat.

 • Geolocalització

  El mapa del segle XXI

  Tots els punts d'interès queden marcats a Clitia. Això permet conèixer en tot moment els llocs emblemàtics més propers. Un altre detall important és que cada fitxa disposa del seu propi mapa. Gràcies a aquest fet, al clicar la fitxa el visitant sap en quina direcció ha d'anar. A més a més, a la fi de la descripció es troben les coordenades gps.

Contacta amb nosaltres

Consulta'ns qualsevol dubte o demana'ns pressupost